Brustor B-1100 Screen

Brustor B-1100 är en effektiv solskyddsscreen från Belgiska Brustor, som fungerar enligt rullgardinsprincipen – med den skillnaden att rummet innanför inte mörkläggs.

Eftersom väven filtrerar bort merparten av solljuset slipper du besvärande reflexer, utan att förlora din utsikt. Väljer du till våra specialgejdrar, som helt täcker skarven mellan gejder och väv, får du ett ännu bättre solskydd och därtill ett mer enhetligt utseende. B-1100 passar för övrigt till de flesta fasader då kassetten har kompakta mått.

Kassett och sidogejdrar finns i två standardfärger, vitt och anodiserat. Önskar du annan färg är alla RAL-färger tillgängliga som tillval. Till B-1100 använder vi Sandascreen från Sandatex® eller Sunworkerväv från Dickson®.

B-1100 kan manövreras med vev eller motor. Väljer du motor finns det en kabelbunden variant med strömbrytare på väggen eller en radiostyrd motor med fjärrkontroll.

Vi guidar dig

Du är välkommen in i vår utställning på Varberg Nord och titta på vår screenserie och vilka vävar som finns att tillgå. I vår fabrik i Varberg tar det cirka 10 arbetsdagar från lagd order till att den färdiga produkten skickas härifrån. Leveranstiden varierar beroende på var slutkunden finns.

Bor du i vårt närområde och vill att vi kommer hem till dig för rådgivning och måttagning? Det gör vi gärna! Bor du i övriga Sverige kan du kontakta någon av våra återförsäljare för information. Sök återförsäljare här.