Brustor B-1100 Zip Screen

Brustor B-1100 Zip från Belgiska Brustor® är en screen som är utrustad med en unik teknik som håller väven fastlåst i sidogejdrarna oavsett position och vindförhållande. Det gör att B-1100 Zip är klassad som EU-vindklass 3 och tål således 13 m/s.

Kassett och sidogejdrar finns i fem olika standardfärger. Önskar du annan färg är alla RAL-färger tillgängliga som tillval. Förutom screenväv kan du även få Zip med Soltisväv. B-1100 Zip manövreras med motor. En kabelbunden variant med strömbrytare på väggen ingår. Vill du ha en radiostyrd motor med fjärrkontroll finns det som tillval.

Vi guidar dig

Du är välkommen in i vår utställning på Varberg Nord och titta på vår screenserie och vilka vävar som finns att tillgå. I vår fabrik i Varberg tar det cirka 10 arbetsdagar från lagd order till att den färdiga produkten skickas härifrån. Leveranstiden varierar beroende på var slutkunden finns.

Bor du i vårt närområde och vill att vi kommer hem till dig för rådgivning och måttagning? Det gör vi gärna! Bor du i övriga Sverige kan du kontakta någon av våra återförsäljare för information. Sök återförsäljare här.