Anderssons Rubino

Storsäljaren Anderssons terrassmarkis Rubino bär på italienska designgener och representerar skönheten inom terrassmarkiserna. Alla de mjukt formade delarna i markisen harmonierar med varandra och designen stoltserar oavsett vilken betraktningsvinkel du har.

Stativet kan du få i tre olika färger: grafitgrå, silver eller vit (RAL 9016). Alla profiler har färgmatchade täcklock och rostfria fästkomponenter vilka förhöjer elegansen ytterligare. Bland tillvalen finns även ett tak i samtliga nämnda kulörer. Vår italienska terrassmarkis tillverkas i vår fabrik Varberg och du kan välja vilken färg du vill på väven ur Sandatex® sortiment.

På den tekniska sidan garanterar en robust rostfri kedja kraftöverföringen i armarna. Rejäla armar med precisa detaljer och hög finish. Kombibeslagen som används till både tak- och väggmontering följer samma rejäla anda som armarna och till det kan du addera ett stabilt bärrör på 40x40 mm. Styrka och design i en och samma terrassmarkis. För att spä på krafterna lite ytterligare så är även Anderssons Rubino testad av TÜV i Tyskland för vindklass 2. I praktiken så innebär det att markisen vid en storlek av 600 cm bred och 300 cm i utfall är testad i upp till 10,5 m/s. Standard DIN EU 13659.

Rubinons fördelar – standard eller överlutning

Anderssons Rubino kan beställas i två utföranden, med standardlutning eller överlutning.

Överlutning
Beroende på förutsättningarna vid monteringen går det att beställa Anderssons Rubino med en överlutning. Den möjliggör en lutning av markisen uppåt till och med 63 grader, utan att vinkla själva infästningen eller med hjälp av ställbara kilar. Tack vare den inställbara lutningen så är den lösningen på många sluttande takstolar och andra svårmonterade lägen.

Standardlutning
Anderssons Rubino levereras som standard med standardlutning. Det innebär att du får en lutning som börjar på 7 grader men som vid behov kan justeras neråt till cirka 80 grader. OBS! Vid montering går det att själv ändra från överlutad till standardlutning och vice versa, om en sådan justering skulle behövas.

Vi guidar dig

Saknas det någon information eller vill du att en säljare kommer hem och mäter och lämnar en offert? Vi har återförsäljare från norr till söder och från väst till öst. Alla hittar du här. Bor du i Varberg, Falkenberg eller Kungsbacka med omnejd kan du boka ditt kostnadsfria hembesök här.