Brustor Windblocker

Brustor Windblocker

En sidomarkis där du får vindskydd, insynsskydd och solskydd i en och samma produkt. Brustor® Windblocker fungerar så att aluminiumkassetten monteras vertikalt på väggen och sedan drar du ut väven och förankrar den i fäststolpen.

En sidomarkis som ger både lä, skugga och insynsskydd. Själva kassetten kan fås i valfri RAL-kulör som tillval. Standardfärgen är Brustorvit. Bland vävarna finns både screenväv och markisväv. Screenväven är lite genomsläpplig för luft och insyn och kan passa där du inte vill stänga till helt kanske på grund av fin utsikt eller dylikt. Markisväven är helt tät och passar bra på ställen där det är lite blåsigare och med mer insyn.

Det maximala utfallet på väven är 400 cm och höjden kan välja helt själv mellan 127-200 cm. Sidomarkisen är mycket enkel att montera och även att demontera.

Vindskydd

Vindskydd från Anderssons Markis

På Anderssons Markis i Varberg tillverkar vi också skräddarsydda vindskydd och banderoller. Rektangulära, fyrkantiga, trekantiga, med kanaler, tampar, påsydda remsor osv. De flesta olika varianter kan vår duktiga personal på sömnaden sy. Ditt vindskydd kan du också komplettera med öljetter i förnicklad mässing. Vi har tre olika storlekar på öljetterna och ett kapellvred.

Ett vindskydd kan fästas på olika sätt. Har du spjälor i staketet funkar slalomvarianten ypperligt och då drar du vindskyddet upp och ner genom varannan spjäla och behöver således bara fästpunkter i hörnorna eller kortsidorna. Har du mer av räcken och glas på din altan går det att sätta öljetter runt hela vindskyddet som du sen fäster med buntband på lämpliga ställen. Det tredje monteringsalternativet är kapellvredet, då monteras plattan med vredet på de ställen som passar och sen "vrider" du fast vindskyddet. En praktisk lösning om du plockar ner vindskyddet ofta.
Ett vindskydd runt altanen kan vara ett snyggt sätt rama in huset tillsammans med markiserna och går att få både med screenväv och markisväv.

Vi guidar dig

Vill du veta mer om vindskydd och sidomarkiser? Kontakta oss på Anderssons Markis eller någon av våra återförsäljare som du kan söka efter här.