Facett Varberg

– en större och bredare rullgardin

Storleken på fönstren tenderar att bli större och större och det gör att vi som producent får anpassa oss och skapa nya lösningar för den nya marknaden. Just spolrullgardinen, har hos oss, sitt ursprung i den ökade efterfrågan på en invändig produkt till större fönster. Detta är en mångfacetterad solskyddslösning som passar lika bra i offentliga miljöer så som skolor, sjukhus, konferenslokaler som i hemmiljön där förutsättningarna kräver det.

Anderssons spolrullgardin kan du få med rullgardins- eller screenväv från ledande tillverkare i Europa, vilket ger dig många möjligheter att matcha in spolrullgardinen perfekt i den miljön den ska monteras i. Att tänka på när du funderar över att beställa en spolrullgardin är hur den ska manövreras, du kan välja mellan vevbox, vev eller motor. Vad du väljer är i sin tur beroende av var och hur den ska användas.

Anderssons spolrullgardin lämpar sig utmärkt att seriekoppla tillsammans med en vev eller vevbox i t ex ett klassrum på en skola. Men lika bra gör den sig som motoriserad med fjärrkontroll i det höga eller breda fönsterpartiet i den nybyggda villan.