Rullgardiner Varberg

– en tidlös klassiker

Rullgardinen är definitivt det klassiska solskyddet som aldrig går ur tiden. Funktionen är densamma men variationen på färger, tyger och annat kan anpassas till varje hem och stil. Däri ligger nog också förklaringen till rullgardinens popularitet för en rullgardin kan vara precis så diskret som du vill eller synas så mycket som du önskar.

En av Anderssons Markis storsäljare är vit mörkläggande rullgardin. Väven är helt tät och släpper inte igenom något ljus alls. Den är vit på både fram- och baksida. Vi tillverkar alla våra rullgardiner på måttbeställning vilket gör att dina fönster kan ha vilka mått som helst och att vi kan anpassa rullgardinernas bredd och höjd därefter.  

För att reglera rullgardinen upp och ner är standarduppdraget kulkedja och sedan september 2014 levereras alla våra rullgardiner med barnsäkerhetsdetaljer enligt EN 13120. Din rullgardin kan även regleras upp och ner på andra sätt. Det klassiska snöret med droppe, band med D-ring, läderstropp, grepp eller den lite mer bekväma varianten med motor och fjärrkontroll. Traditionellt avslut på en rullgardin är en fåll med en träkäpp inuti men som tillval finns bottenlist i silver, guld eller vitt utförande.

Precis som effektgardiner, så går även rullgardiner att få i kassett. Vår senaste kollektion med vävar innehåller ett hundratal olika mönster, färger och kvaliteter. En del av vävarna går också att matcha med andra produktgrupper så som lamellgardin och plissé så att du kan få samma väv och nyans fast på olika typer av solskydd.

Vi hjälper dig

I vår butik och utställning i Varberg har vi olika typer av rullgardiner uppmonterade för visning. Där kan du bläddra i våra kollektioner och få all hjälp du kan tänkas behöva av vår solskyddskunniga personal. Här hittar du våra monteringsanvisningar.