Plisségardiner Varberg

– solskydd med många möjligheter

En plisségardin kan man säga är möjligheternas solskydd genom sin kombination av att den är både dekorativ och praktisk. Utöver det faktum att den tjänar som solskydd, skapar svalka och skugga ger den ditt hem ett helt nytt utseende med de många olika alternativ då det gäller modeller och vävar.

Lorem ipsum dolor

Precis som lamellgardinen så ersätter plisségardinen ofta vanliga gardiner i dagens fönster och då är det viktigt att utbudet av färger och mönster är stort. Vi har hämtat vår fullmatade vävkollektion från Sveriges ledande vävleverantör, Sandatex®. I kollektionen finns något för alla smaker allt ifrån skira vita vävar till mjuka naturnära nyanser. Vävarna har även olika ljusgenomsläpp för olika användningsområde. Honeycell är en väv där linorna dras inuti väven och har därför inga synliga hål. De helt mörkläggande Honeycellvävarna har dessutom ett membran inuti som gör den helt tät. Vill du kunna mörklägga i ditt sovrum kan du med fördel välja en Honeycellväv.

Alla detaljer till plisségardiner finns i vitt och grått. Över- och underlister finns i vitt och anodiserat utförande. Vill du motorisera din plisségardin finns det trådlösa motorer med strömkällor såsom ex. uppladdningsbara batterier eller solcell. Du manövrerar enkelt och bekvämt med en fjärrkontroll eller en stilren väggsändare med RTS-funktion. Vår leverantör av motorer och fjärrkontroller/väggsändare är Somfy®.

Modeller

Det finns flera olika modeller av plisségardiner allt efter vilka behov du behöver fylla och hur dina fönster ser ut. En av de mest populära modellerna är vår Varioplissé. Med den kan du själv bestämma hur mycket du vill skärma av. Den går att manövrera nerifrån och upp men också uppifrån och ner så att du kan skärma av all insyn utan att stänga ute allt ljus.

Modell Twin ger dig möjlighet att växla mellan en vanlig plisségardin och en mörkläggande i en och samma produkt.

  • Till ett fönster med lutande överkant väljer du vår triangulära plissé.
  • Det finns också en takplissé som lämpar sig väl för uterum med glastak.
  • Alla plisségardiner tillverkas efter måttbeställning.
  • Plisségardiner från Anderssons Markis levereras med barnsäkerhetsdetaljer enligt EN 13120.

Vi guidar dig

I vår butik i Varberg finns hela vårt invändiga sortiment representerat. Där kan du titta bland våra vävkollektioner, prova våra plisségardiner och få tips och råd av vår solskyddskunniga personal.

Vill du att vi gör ett kostnadsfritt hembesök hos dig med måttagning och rådgivning? Det gör vi gärna! Bor du i vårt närområde, från ca Kungsbacka i norr till Falkenberg i söder kontaktar du någon av våra säljare. 

Montera själv? Här hittar du våra monteringsanvisningar.