Persienner Varberg

– Den äldre trotjänare i våra svenska fönster

I över ett halvt sekel har Anderssons Markis sålt persienner. Detta gör oss till en av Sveriges äldsta peåterförsäljare av persienner. Ner på millimetern kan du måttbeställa din persienn från Anderssons Markis i Varberg.

På detaljnivå så tillverkas persiennerna av speciallegerad, brännlackerad aluminium. Denna egenskap gör att persiennerna får en yta som står sig bra emot UV-ljus. I sin tur leder detta till att persiennen behåller sin ursprungliga färg under en lång tidsperiod. På tal om färg så kan du välja på 40 st olika lamellfärger. Även stegband, linor och lister finns i andra färger än standardfärgerna, som är: Vit 65, brun 60, svart 49, beige 285.

I sortimentet finns även en retrokollektion som består av mönstrade lameller i olika färger och mönster. Vi kan tillverka persienner med en maxbredd på 250 cm och en maxhöjd på 300 cm.

Att tänka på:

  • Är fönstret öppningsbart? Tänk på var på fönsterkarmen persiennen ska monteras och hur ser det ut där den ska sluta. Handtag, fönsterbräda, krukväxter?
  • Sitter persiennen i mellanglas eller är den frihängande?
  • Hur ska den monteras? Det finns olika sorters beslag beroende på fönstrets förutsättningar.

Vi guidar dig

Svårt att veta vad som passar just dina fönster? Alla frågorna ovan kan besvaras av en erfaren säljare av solskydd. Kontakta Anderssons Markis i Varberg för att boka ett kostnadsfritt hembesök. 

Trasiga persienndetaljer? Linklocka, vridstång, snörledare, stånghållare allt finns att köpa styckvis i vår butik i Varberg. Vi utför även persiennreparationer, så som hisslinebyte, i vår verkstad. Välkommen med din persienn eller beställningen av en ny!

Alla Anderssons Markis persienner levereras sedan september 2014 med barnsäkerhetsdetaljer enligt EN 13120.