För mindre fönster

Optima 43 kassettmarkis

Först ut i fönstermarkisfamiljen är Optima 43. Komponenterna vi producerar med kommer från Lunex. Det är en nordisk tillverkare av markiskomponenter och markissystem och dom har levererat till oss sedan 1995.

Kassetten är lackad i RAL 7035 (grå nyans) och du kan manövrera den med band och bandlås eller med vevbox.

Simplex fönstermarkis utan kassett

Kan beskrivas som en enklare typ av optima 43 för att simplex är lite vad den låter som. Något enklare utförande och i detta fall utan kassett. Passar optimalt på lite mer skyddade områden så som under takutsprång eller där det inte finns tillräckligt med utrymme för en kassett. En simplex lämpar sig också bra som balkongmarkis och saknas det fästpunkter för armarna på balkongen kan du köpa till balkongben.

Siesta kassettmarkis till fönster

Vårt andra fabrikat av fönstermarkiser kommer från Turnils. Kassetten är i aluminium och kommer i tre st olika stativfärger. Silver Svart Vit.

Siestans fördelar är dess manövreringsalternativ. Den ryms fortfarande inom ramen som en mindre och nättare fönstermarkis men den går att motorisera eller att få med band eller vevbox. Sedan finns också fronten i två utföranden antingen som hög profil utan kappa eller klassisk med kappa. Samtliga fönstermarkiser kan tillverkas med en maxbredd på 360 cm och ett maxutfall på 100 cm. Kappa kan du välja mellan rak eller vågig.

Wien - rullgardinsmarkis

Vid en del fönster, t ex vid en gång, finns det inte plats för armar ut från väggen och där kommer vår rullgardinsmarkis Wien in i bilden. Den är perfekt för trånga utrymmen då den fälls ner som en rullgardin framför fönstret. Alla Anderssons Markis fönstermarkismodeller kan tillverkas med vilken som av Sandatex® markisvävar. Det är helt din smak, stil och känsla som bestämmer.

Vi guidar dig

Vill du att vi kommer och mäter samt lämnar ett kostnadsförslag? Bor du i Varberg med omnejd kan du boka ditt kostnadsfria hembesök här