För mindre fönster

DA32 kassettmarkis till fönster

Vårt andra fabrikat av fönstermarkiser kommer från Hunter Douglas. Kassetten är i aluminium och kommer i tre st olika stativfärger. Silver Svart Vit.

DA32 fördelar är dess manövreringsalternativ. Den ryms fortfarande inom ramen som en mindre och nättare fönstermarkis men den går att motorisera eller att få med band eller vevbox. Sedan finns också fronten i två utföranden antingen som hög profil utan kappa eller klassisk med kappa. Samtliga fönstermarkiser kan tillverkas med en maxbredd på 360 cm och ett maxutfall på 100 cm. Kappa kan du välja mellan rak eller vågig.

Wien - rullgardinsmarkis

Vid en del fönster, t ex vid en gång, finns det inte plats för armar ut från väggen och där kommer vår rullgardinsmarkis Wien in i bilden. Den är perfekt för trånga utrymmen då den fälls ner som en rullgardin framför fönstret. Alla Anderssons Markis fönstermarkismodeller kan tillverkas med vilken som av Sandatex® markisvävar. Det är helt din smak, stil och känsla som bestämmer.

Vi guidar dig

Vill du att vi kommer och mäter samt lämnar ett kostnadsförslag? Bor du i Varberg med omnejd kan du boka ditt kostnadsfria hembesök här