Effektgardin Varberg

Eftersom våra fönster ändras både sett till storlek, teknisk utveckling samt genom tid och trend så ställer det nya krav på solskyddsprodukterna som ska sitta i dom. Anderssons Markis senaste nykomling i sortimentet heter effektrullgardin. Den är som en sammanslagning av en rullgardin och en persienn.

En effektrullgardin (eller duo roller) har randig väv som består av breda täta och transparenta ränder. Väven ligger dubbelt vilket gör att du reglera ljusinsläpp och insyn genom att förflytta ränderna upp och ner med hjälp av en kulkedja, ungefär som när du vinklar lamellerna på en persienn. Samtidigt fungerar också effektgardinen som en rullgardin som du kan dra upp och ner och stanna i precis det läget som du vill.

Anderssons Markis effektrullgardiner kan fås både med och utan kassett. Båda alternativen går att motorisera med styrning från knapp på väggen eller med fjärrkontroll. Vi kan tillverka effektrullgardiner med en maxbredd på 240 cm och en maxhöjd på 260 cm. Monteringen av effektrullgardiner är enkel då själva rullgardinen redan vid tillverkningen sätts på en monteringsskena som sedan knäpps fast i beslagen som sätts på väggen. 

Våra vävar finns i många olika färger och texturer. En effektgardin kan i många fönster ersätta andra gardinarrangemang, då den bjuder på både form och funktion till dina fönster, men det låter vi vara upp till dig att bedöma.

Vi hjälper dig

I vår butik och utställning i Varberg finns hela vårt invändiga sortiment representerat. Där kan du bläddra i våra kollektioner, kika på och testa våra effektrullgardiner och få all hjälp du kan tänkas behöva av vår solskyddskunniga personal.