B-50

– en terrassmarkis med modern och diskret design

Sedan 1999 har Anderssons Markis levererat Brustors produkter till svenska hem och många av de terrassmarkiserna som såldes då hänger hos sina kunder än idag. Mycket tack vare den heltäckande kassetten vilken ger din markis en lång hållbarhet. När den inte används så är väven och armarna helt skyddade från väder och vind.

B-50 är en smal och slank terrassmarkis i kassett. Den är ellipsformad och kan monteras på valfritt sätt, både tak- och väggbeslag finns att tillgå. Våra motorer kommer ifrån Somfy® och som styrningsalternativ kan välja bland brytare på vägg eller fjärrkontroll. För att addera ytterligare bekvämlighet är det bra att utrusta din terrassmarkis med en sol och vindautomatik. Det är en god försäkring för att markisen ska gå ut när solen skiner och in när det börjar blåsa för kraftigt.

Maxmåtten vid beställning är en bredd upp till 550 cm och ett utfall på 300 cm. Kassetten kommer som standard i Brustor vit men kan fås mot tillägg i alla RAL-färger. Sandatex har ett stort urval av markisvävar. Har du svårt att välja färg och nyans? På markisguiden.se kan du se hur ditt hus ser ut med markiser.

Vi guidar dig

Det första steget mot ett köp av en ny terrassmarkis är att kontakta en kunnig teknisk solskyddsexpert. Hen kan ge dig bra råd vid valet av markis grundat på dina förutsättningar sett till läge, hus, behov och användning, vilka alla är viktiga aspekter när du ska köpa solskydd.

I Varberg med omnejd har vi våra egna säljare och montörer och i resten av landet finns våra kunniga återförsäljare, från Skåne i söder till Lappland i norr. Här kan du hitta dom.