B-25 Elite terrassmarkisen i toppklass

Brustors B-25 Elite är en helt tätsluten kassett vilket ger din markis en lång hållbarhet tack vare att den är så skyddad från väder och vind när den inte används. Dom första kassettmarkiserna såldes 1999 och dom hänger hos sina kunder än idag. En terrassmarkis i kassett är något dyrare i inköp men det betalar sig allt som oftast i den långa användningstiden.

B-25 Elite är den mest populära i sin klass. Den är elegant men samtidigt robust och utrustad med en kraftig kassett i aluminium. En terrassmarkis utvecklad för att klara långa markisutfall, upp till 375 cm. Terrassmarkisen har 71 mm tjocka vikarmar med fyra vajrar, vilket sträcker markisväven bättre. Kassetten kan du beställa i 210 st olika RAL-färger och markisväven finns i lika många färger och ränder. Vi tillverkar B-25 Elite i vitt i vår fabrik i Varberg och max bredden är 700 cm och maxutfallet är 375 cm.

Produktionstiden är ca tio arbetsdagar. Du kan addera både LED-ljus, värme och sol- och vindautomatik till terrassmarkisen. B-25 Elite manövreras med motor som kan styras både med en knapp på väggen eller en fjärrkontroll. Båda har sina fördelar, fjärrkontrollen har sin mobilitet medan en knapp på väggen aldrig kan slarvas bort.

Vi guidar dig

När du står inför valet av en terrassmarkis är det bästa att ta hjälp av en kunnig teknisk solskyddsexpert som kan ge dig råd baserade på just dina monteringsförutsättningar t ex sett till väderstreck, husmaterial och läge. Våra säljare kommer gärna hem till dig med bilen full av prover och idéer. Boka ett kostnadsfritt hembesök här