Terrassmarkis FA40

FA40 är en mångsidig serie terrassmarkiser som täcker de flesta behov av skugga över en uteplats. Med allt från markiser med extra ståhöjd till riktigt smala eller varför inte med rullgardinsfront för de där irriterande låga solstrålarna.
En stabil markis i många modeller,med modern design i ett stort urval kulörer kännetecknar FA40-serien. Hög kvalitet borgar för slitstyrkan.
Med modern teknik i form av Dyneema® över vikarmarnas knäleder och armfäste får markiserna en god och hållbar dukspänning. FA40-seriens terrassmarkiser tillverkas i vår fabrik Varberg och du kan välja vilken färg du vill på väven ur Sandatex® sortiment.


Modellalternativ - FA40-serien

FA42
Öppen terrassmarkis med traditionella gavlar. Instegsprodukten i standardutförande. Kan kompletteras med takprofil, nedrullningsbar kappa och teleskopstag som tillval.

FA45
Öppen terrassmarkis med Cross Over-armar. Ena armen viks omlott över den andra, vilket gör det möjligt att ha terrassmarkisen på en mycket smal terrass eller balkong.
Minsta bredd är 1 meter.

FA48
Terrassmarkis med halvkassett. Kassetten skyddar duken för väder och vind och ger den längre livslängd samt ger ett mer designat intryck. I infällt läge är duken helt dold. Kan fås med vinklingsfunktion. nedrullningsbar kappa och teleskopstag som tillval.

Tillbehör

Nedrullningsbar kappa och teleskopstag
En nedrullningsbar kappa i fronten på markisen löser enkelt problem med lågt stående sol. Justerbara teleskopstag som fälls ner vid behov och säkrar markisens front mot underlaget.

Takprofil
Takprofilen skyddar markisen mot smuts och löv i inrullat läge och gör markisen mer komplett.

Vi guidar dig

Saknas det någon information eller vill du att en säljare kommer hem och mäter och lämnar en offert? Bor du i Varberg, Falkenberg eller Kungsbacka med omnejd kan du boka ditt kostnadsfria hembesök här.