NY VD FÖR ANDERSSONS MARKIS AB

Anderssons pressmeddelande (003)

2017-02-15

Liv Walden blir VD för Anderssons Markis AB

VARBERG 2017-02-15
Liv Walden blir VD för Anderssons Markis
Anderssons Markis AB är stolta över att presentera vår nya VD. Liv Walden har arbetat på Anderssons Markis sedan 2008 och har en god inblick i hela verksamheten. Hennes senaste tjänst har varit som platschef.Med en akademisk examen inom media och kommunikation i botten är Liv Walden väl kvalificerad för tjänsten och blickar nu framåt. Anderssons är en stark aktör på solskyddsmarknaden och kommer fortsätta utvecklas.

Junior blir senior
Avgående VD:n Junior Walden blir nu Senior Advisor. Under hans tid som VD har företaget utvecklats i rask takt och flera gånger växt ur sina lokaler. Redan innan sitt förvärv av Anders-sons Markis var Junior en person med stor erfarenhet inom markisbranschen. Hans strävan har hela tiden varit att ligga i framkant och samtidigt vårda företagets rötter. Nu växlar Junior till en position som Senior Advisor och CFO och kvarstår till företagets förfogande.

Anderssons Markis
Anderssons startades av Sture och John Andersson i Varberg 1957. Till en början ägnade de sig åt persienner men utvecklades med tiden. Idag producerar vi ett komplett solskyddssor-timent för både inne och ute, som säljs lokalt av oss här i Varberg samt via välrenommerade återförsäljare landet runt.

För ytterligare information:
Liv Walden: 0708-30 45 64
Junior Walden: 0708-81 35 44