Brustor B-126 uterumsmarkis

Brustor B-126 är en patenterad utreumsmarkis, från belgiska Brustor®, med möjlighet till en extra förlängning som går längre ut än själva uterummet. Detta för att uppnå bästa möjliga skuggeffekt.

Markisen monteras på taket av ett uterum/vinterträdgård och ger bästa möjliga svalka eftersom man stoppar solstrålarna utanför uterummet. B-126 passar även utmärkt till alla stora takfönster och vinterträdgårdar då seriekoppling av upp till 4 enheter är möjligt. Väven löper i sidogejdrar och rullas in i en specialdesignad kassett som förhindrar löv och annan smuts att rullas in i väven.

Kassett och sidogejdrar är lackade i vitt. Önskar du annan färg är alla RAL-färger tillgängliga som tillval. Välj mellan acrylväv från Dickson® och Soltisväv. B-126 manövreras med motor. En kabelbunden motor med strömbrytare på väggen ingår. Som tillval finns radiostyrd motor med fjärrkontroll. Till båda motorvarianterna kan kopplas sol & vindautomatik. B-126 lagerhålls inte i vår fabrik på Varberg Nord, räkna därför med en leveranstid på 4-6 veckor.

Vi guidar dig

I vårt närområde, Falkenberg i söder till Kungsbacka i norr, gör vi kostnadsfria hembesök med måttagning och rådgivning.