Anderssons Zaffiro Pergola

Zaffiro är en markiskonstruktion av sk. Pergola-typ. Pergolan är en mycket vanlig markistyp i Mellan- och Sydeuropa. Det är en modern, elegant lösning designad för att passa flera olika behov. Anderssons Zaffiro har, genom sin konstruktion och olika modeller, många användningsområde ex terrasser, balkonger och trädgårdar i bostäder. Även i offentliga miljöer såsom hotell och restauranger är Zaffiro ett utmärkt val. Med sin kraftiga stomme erbjuder Zaffiro ett bra vindmotstånd och med rätt lutning och veckfallsriktning får du också ett bra skydd mot regn.

Anderssons Zaffiro finns i fyra olika modeller:

Modell Fyrpelare är som namnet antyder en pergola med fyra ben för fristående montering där du kan bygga ihop sektioner i det oändliga. Varje sektion har ett max mått på 500 cm x 500 cm. Även sektioner i olika höjd kan kopplas ihop.

Modell Tvåpelare är tänkt att fästas i ex en husfasad i ena sidan och står med två ben i motsvarande sida. Den här modellen kan fås med lutning utåt från fasaden och med väv som veckas ut från fasaden. Modellen kan byggas ihop i Tvåpelarsektioner på bredden och även kopplas ihop med modell Fyrpelare i oändlighet. Maximalt mått på varje sektion är 500 cm x 500 cm.

Modell Tvåpelare, regnförstärkt är en utvecklad variant av den vanliga tvåpelarmodellen. Modellen är förstärkt i framkant med en tvärgående profil och väven veckas ut från höger till vänster, alternativt vänster till höger. Med lutning från fasaden och utåt får du en naturlig avrinning av regnvatten. Även den här modellen kan byggas ihop med fler Tvåpelarsektioner på bredden och med modell Fyrpelare i all oändlighet. 500 cm x 500 cm är det maximala måttet på varje sektion.

Modell Sky är en variant utan benprofiler som är tänkt att väggmonteras ex mellan två fasader alternativt med ett takmontage under en befintlig konstruktion. Väven veckas ut från höger till vänster, alternativt från vänster till höger. 500 cm x 500 cm är det maximala måttet på varje sektion.

Till alla modellerna finns en skyddsprofil för dukpaketet i infällt läge. Dukpaketet kan plockas ner ex för att rengöras eller för att förvara inomhus under vintern. Manövreringsalternativ för Anderssons Zaffiro är lina eller motor. Vid motormanövrering kan du välja mellan kabelbunden motor med kontakt på väggen eller radiostyrd motor med fjärrkontroll.

Vi guidar dig

Leveranstiden för Anderssons Zaffiro är ca 4-5 veckor då den inte lagerhålls i vår produktionsfabrik i Varberg. Besök gärna vår utställning på Varberg Nord och titta på Zaffiro och urvalet av vävar.

Bor du i vårt närområde, Kungsbacka i norr till Falkenberg i söder gör vi ett kostnadsfritt hembesök med måttagning och rådgivning hos dig. För hjälp med måttagning i övriga landet hänvisar vi till våra återförsäljare. Sök återförsäljare här.